Case - Bevego - Precis Digital

Bevego


Avanceret adfærdsanalyse

Avanceret adfærdsanalyse baseret på data fra Google Analytics og CRM

Baggrund:

Bevego er en engros- og detailhandels virksomhed, der sælger til forskellige led af byggebranchen. Virksomheden har en stærk lokal tilstedeværelse i Sverige, med 36 forskellige salgsafdelinger fra Nord til Syd i landet. Hvert afdelings sortiment er specificeret til lokalområdet. Bevego kontaktede Precis Digital med et ønske om at skabe en dybere forståelse for virksomhedens kunders købsadfærd. Bevego var især interesserede i at vide mere om kundesegmenters overgang til online købsprocesser.

Resultater:

  • Ved at implementere User ID tracking i Google Analytics, var vi i stand til at forbinde Bevegos CRM-data med online-adfærdsmæssige data. Dette muliggjorde en grundig analyse af kundesegmenter. Analysen fokuserede på, hvordan forskellige segmenter – gennem faktorer som kundetype og -størrelse, region, dato for registrering og ordrestørrelse – har indflydelse på brugernes online adfærd. Analysen identificerede betydelige forskelle mellem segmenter og adfærd, hvilket vil gøre det muligt at tilpasse fremtidige markedsføringsstrategier.
  • Ved en gennemgang af forskellige ordreniveauer for individuelle kunder, identificerede vi en særlig ROPO (Research Online/Purchase Offline) -adfærd, hvilket er en vigtig, strategisk indsigt, der gør det muligt for Bevego at sætte tal på den fulde værdi af hjemmesiden og den digitale del af købsprocessen.
  • Desuden viste en analyse af indhold i indkøbskurven en klar sammenhæng mellem køb af visse produkter med køb af andre, samt hvordan produkter og produktkategorier hænger sammen. Indsigter som disse er afgørende for tilpasning af kommunikation og til anbefalinger af lignende produkter.
  • For at muliggøre yderligere analyse implementerede vi Enhanced E-commerce tracking i Google Analytics, hvilket blandt andet giver mulighed for omfattende analyser af online købstragte og individuelle trin heri – fra visning af produkter, produkter tilføjet til kurven og hvilke der når til checkout-kassen.

Andreas Nilsson, Webmaster hos Bevego

Det arbejde Precis Digital har lagt i projektet har været uvurderligt for vores forståelse af vores kunders daglige brug af Bevego.se. Den forståelse det har skabt har ændret, hvordan vi arbejder med e-commerce og vores holdning til dette. Det har været fantastisk at gennemgå denne proces med Precis Digital. Precis’ færdighed kombineret med deres nærværende og ydmyge tilgang til faget er uovertruffen - vi vil bare i gang med det næste projekt sammen med dem.

DON'T BE A STRANGER

Tak skal du have!

Vi kontakter dig snart!

Meddelelse blev ikke leveret

Der var et problem med at sende din meddelelse. Prøv venligst igen senere!